Bedrijfskleding huren/kopen of wassen?

Telefoon 010-4601488

info@textielservicesrijnmond.nl Wasserij bedrijfskleding

Wasserij overalls

Wasserij overalls, professionele kledingreiniging

 

Een goede wasserij van overalls en andere werkkleding doet meer dan alleen het wassen en drogen van uw bedrijfskleding. Zij biedt tevens hygiëne, goede service, aandacht, zekerheid, kwaliteit en vriendelijke tarieven. Textiel Service Rijnmond B.V voldoet aan alle gestelde eisen en wensen. Wij beschikken over een grote wasserij en maken gebruik van de meest moderne technieken en apparaten. Onze natwas machines variëren in grootte en kunnen wassen van 12 tot 80 kilogram aan. Onze wasserij kan uw overalls dus apart van andere kleding en overalls wassen, waardoor het zoekraken van wasgoed tot een absoluut minimum wordt beperkt.

 

TSR wasserij wast overalls, horecakleding en andere bedrijfskleding

 

U kunt bij ons terecht voor het reinigen van allerhande kleding. Wanneer u een bedrijf heeft, wilt u natuurlijk ook dat de bedrijfskleding van uw personeel schoon en netjes blijft. Wij zijn u graag van dienst, want onze specialisme is professionele kledingreiniging. Wij reinigen niet alleen overalls, maar ook horecakleding, paardendekens en schoonloopmatten. Dit doen wij in onze eigen moderne wasserij en maken hierbij gebruik van het natwas proces of het chemisch reinigingsproces.

 

Bij het natwas proces in de wasserij worden de overalls op hoge temperaturen gewassen en gedroogd, waardoor organische vlekken optimaal worden verwijderd. Ideaal voor kleding uit de Food sector. Voor overalls met vervuilingen als teer, olie en vet adviseren wij gebruik te maken van ons chemisch reinigingsproces. Standaard gebruiken wij brandvertragende toevoegingen in ieder wasproces. Niet voor niets wassen wij op regelmatige basis vele brandvertragende en genormeerde wasserij overalls.

 

Wasserij overalls voor al uw wensen

 

Heeft u specifieke wensen? Ook daar houden wij rekening mee, want naast onze scherpe prijzen, staan bij ons creativiteit, flexibiliteit, afspraak=afspraak, kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Benieuwd naar al onze voordelen voor een langdurige relatie met onze wasserij voor overalls en meer? Wij informeren u graag!

 

Wasserij bedrijfskleding
 www.bedrijfskledingwasserij.nl | www.bedrijfskleding-rotterdam.nl | www.bedrijfskleding-bedrukken.info | www.paardendekens-wasservice.nl | www.logo-matten.info | www.schoonloopmatten.net | www.bedrijfskleding-wassen.nl | www.chemischwasserij.nl | www.industrielewasserij.nl | www.wasserijoveralls.nl |